14. aug. 2009

FANTASTISK SOMMERSTEVNE


Forventningene var store til årets "Frikirkehøydepunkt" i Nord-Norge; Nordvisjon. Mottoet for årets stevne "Hellighetens gjenoppdagelse" gav løfter om sterke møter. Og den nokså tallrike gjengen som dro fra Øksnes til Soltun Folkehøgskole ble ikke skuffet.

Gunnar Elstad var årets hovedtaler i år. Han er forfatter av en rekke bøker til oppbyggelse og gjenoppretting, og er en veldig ettertraktet sjelesørger, veileder og bibellærer i hele kristen-Norge. Elstad gav forsamlingen noen flotte bibeltimer gjennom stevnet, der man ble minnet på at det er lett å miste helligheten av syne, men at den kan gjenoppdages gjennom hele livet.

Det musikalske er også veldig viktig på et sommerstevne. Og denne gangen hadde man fått med seg Tove og Jan Honningdal (bildet) som lovsangsledere. De er kjent fra en hel rekke plateutgivelser, og er populære lovsangsledere, som deltar i forsamlinger rundt om i hele landet.
- Dette var fantastisk. Det var virkelige åndsfyllte møter! Gode taler og veldig bra sang og musikk! Dåkk sku ha vørr der, var John Johansens første kommentar etter å ha vendt tilbake til Øksnes.

Ingen kommentarer: