5. mars 2011

GÅR DET MOT SLUTTEN?


Er vi kommet til veis ende med vår klode? Kan vi forvente Jesu gjenkomst snart? Dette er spørsmål vi kan få litt mer klarhet i
helga 11. - 13. mars i Øksnes Frikirke. Da får vi besøk av forkynner og endetidsekspert Alexander Hvass. På tross av sin unge alder (24) er han allerede blitt en etterspurt forkynner. Han har blant annet faste sendinger på tv-kanalen Visjon Norge. Og reiser veldig mye, også i utlandet. Og han er spesielt opptatt av det som skal skje i de siste tider, i lys av Bibelen.
- Vi er midt inne i det nå, sier Hvass. Det er ikke lenge før Herren kommer, mener han.
I tillegg til endetiden er han også veldig engasjert i Evolusjonslæren. Eller rettere sagt denne læras mange feil og mangler. Hvass mener Bibelen gir oss det rette bildet av hva som skjedde da jorda ble skapt.

Fredag kveld vil det være temamøte, der Hvass gir oss et innblikk i hva Bibelen sier at skal skje i de siste tider. Han vil også fortelle om en del ting i Bibelens endetidsbeskrivelser som allerede er gått i oppfyllelse.
Lørdag er det lovsangskveld. Her vil lovsangsbandet Grace lede an i sangen, og Hvass vil holde en kort andakt.
Søndag er det gudstjenste der Hvass forkynner. Vi ser frem til spennende og lærerike dager sammen med den unge forkynneren.

Ingen kommentarer: