22. juli 2008

Familien Stavnes reiser ut



I slutten av juli reiser to av våre kjære medsøsken med sin familie til Kenya, nærmere bestemt Nairobi. Der skal de gjøre tjeneste for Norsk Luthersk Misjons Samband (NLM). De skal begge jobbe ved den norske skolen der. Ann Jorid skal undervise på ungdomstrinnet, mens Øyvind skal være internatleder på skolen. Øyvind og Ann Jorid har i flere år følt på kallet til å reise ut, og i fjor meldte de seg til tjeneste. Med seg har de sine to barn Katinka (2) og Joakim (5).
 
For oss som menighet er det et stor hull som skal fylles når "Stavnesan" reiser. Øyvind er eldste, og en ressursperson i lovsangsteamet m.m.  Ann Jorid er lovsangsleder og med i barnearbeidet, men alt dette overlater vi til Herren og så tror vi at han utruster og kaller folk til å overta for ekteparet. Tre år går fort og familien kommer nok beriket tilbake med mye ballast som vil være til stor velsignelse. Vi som menighet skal ha dem med i våre bønner hver dag.

Til slutt vil vi ønske dere et velsigna opphold på misjonsmarken, og så reiser dere i visshet om at Herren er med dere alle dager inntil verdens ende.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heia kjære menigheta våres!
Vi ha det godt på alle vis, men savne dåkker selvfølgelig!
Vi skal følge med nettsia sånn at vi sånn høvelig veit ka som skjer ;)

Gud velsigne dåkker rikt videre!

Klemma fra Stavnesan